lauantaina, maaliskuuta 19, 2011

Väsyttää ihan sikana

En olisi ikinä uskonut,että flunssa saisi minut tuntemaan oloani heikoksi, voimattomaksi ja erittäin epätoivoiseksi paremasta huomisesta. En muistaakseni edes koskaan ole sairastanut kovaa flunssaa aikaisemmin, nyt sekin tilanne on korjattu. Kiitos erittäin sitkeän flunssan. Pahaolo, ruokahaluttomuus ja ikuinen kipeäolo. Onneksi tänään vointi on parempi. Edelleen on heikko olo ja yskittää niin että tuntuu keuhkoissa asti, mutta nyt sentään uskon paranevani tästä flunssasta. Toivo heräsi ;)
Minä varmaan itse sotkin tätä "sairastelua", sillä kun sairastin n.10päivää, lähdin salille Zumbaamaan. Oli vähän noloa yskiä aina välillä, mutta onneksi en ollut yksin asialla :) Salilla käyminen on ehdottomasti pakko, sillä minulta menee suoraveloitus, enkä mielelläni maksa turhaan. Ainoa ongelma on vain siinä, ettei tiedä kuinka pitkään tulee sairastamaan, että olisi voinut hakea sairaslomaa lääkäriltä :P

Anyways I'm back ja pelottaa ihan sikana kun on enään 2kk jäljellä Naisten kymppiin. HElp!!! Teille kaikille jotka vielä sairastatte tätä voimaa vievää flunssaa niin suosikaa keittoja! Ne on todella hyviä flunssan aikana, mikä tahansa keito mikä vain maistuu sulle ja sitruunaa/pippuriaa saa laittaa mielinmäärin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti