sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2012

PT-koulutus

Nyt on taas sellainen elämänvaihe, että tietoa saa joka suunnasta - like it or not! Mutta onneksi minusta tuntuu pitkästä aikaa, että jaksan vastaannottaa kaikken tuon tiedon hyvinvoinista! Pari kuukautta sitten ilmoitauduin Trainer4you Personal trainer -koulutusputkeen, tähän sisältyy hyvinvointi-ja kuntosalivalmentajan koulutuksetkin. Ei tarvitse olla pohjakoulutusta, opetus on "aloittelija ystävällistä". Nyt on ensimmäinen osio eli hyvinvointivalmentajan koulutus suoritettu ja ensviikonloppuna alkaa kuntosalivalmentajan koulutus! Se hiukan jännittää minua, sillä en ole koskaan vaivautunut opettelemaan kuntosalilaitteiden nimet! Nykyisin salilla kiinitän enemmän huomiota laitteiden nimiin :)


Tämän PT-koulutuksen lisäksi, ilmoitauduin Herbalife hyvinvointiohjaajan koulutukseen, se on enemmän ruokavalio painotteinen ja heidän omia tuotteitaan. Koska minulla on Herbalife tuotteet olleet kohta jo kuukauden käytössä ajattelin heidän koulutuksestaan olisi hyötyä, jotta voisin maximoida niiten käyttöä, etenkin 24-tuotteet KIINNOSTAVAT minua! Ne on nimenomaan suunniteltu urheilijoille ja lajista riippuen voit valita itsellesi parhaiten sopivaa tuotetta tai jopa missä kohtaan treenin aikana minkäkin kannattaa käyttää. Yleensä minua kiinnostavat KAIKKI palautumisjuomat - inhoan seuraava päivän lihassäryt! Can you blame me :P




Treenipäiväkirja:
Maanantai: Kuntosali 60min
Tiistai: Lepo
Keskiviikko: Kuntosali 90min
Torstai: Kotitreeni 60min
Perjantai: Kuntosali 60min
Lauantai: ZumbaToning + 60min juoksulenkki
Sunnuntai: 50min Juoksulenkki


Ruoan suhteen yritän ylläpitää about 2500kcal/päivässä. Välillä onnistuu paremmin toisinaan juust ja juust pääsen siihen. Yritän syödä useammin ja jakaa energiansaanti niin, että varmasti saan ainakin yli 2000kcal. Mutta en halua, että se menee stressin puolelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti