tiistaina, maaliskuuta 27, 2012

My body - My home for life

Vartaloni on ainoa koti missä asun elämäni jokaisena päivänä, voisin yhtä hyvin sisustaa sen mieluisekseni, jotta viihtyisisin mahdollisimman hyvin! En usko, että elämän "pituuteen" voi vaikuttaa millään tasolla. Mutta uskon suuresti siihen, että elämänlaatuun voi vaikuttaa niin pitkälle kuin vain itse haluaa! Ajattele kuinka paljon rahaa upoaa asunnon sisustamiseen tai auton huoltamiseen. Miksi emme hoida itseämme edes samalla tasolla? Onhan omasta elimistöstämme kyse. Minä mietin tuota aina, kun joku sanoo, että kuntosalikortti maksaa tosi paljon tai "oikein" syöminen maksaa enemmän. Tokihan se maksaa enemmän, mutta "väärin" syöminen maksaa AINA paljon enemmän loppupeleissä! Koska huononsyömisen seurauksena voi olla sairaslomaa (pienempi palkka), puhumattakaan lääkekuluista yms. mihin taas menee "hyvästä ruoasta säästetyt".

Itseänikin hirvittää ruoan hinnan lisäksi myös se aika mikä kuluu hyvän ruoan valmistamiseen. Siksi ARVOSTAN suuresti "tervellinen aamiainen/ateriankorvike" eli ravitsevia PIRTELÖITÄ! Se on myös tärkeää löytää itselleen sopivia pirtelöitä; tasapainoiseen ravitsemuksen ja painonsäätelyyn lisäksi, ne toimii myös loistavina palautusjuomina treenien jälkeen. Pari vuotta sitten tutustuin FIT & SMART proteiinijuomiin, josta olin todella innoissani - lisäravinteet naisille! 

Koska etsin jatkuvasti uusia pirtelöitä, törmäsin pari viikkoa sitten Herbalife-tuotteisiin. Ne on nyt kokeilussa, joten niistä lisää myöhemmin. Sen verran vain, että sain heiltä "henkilökohtaisen hyvinvointiohjaajan" joka suunnittelee kanssani "ratkaisuja" tarpeisiini! Sitä odotelleessa tässä taas pari suuntaa antavia kuvia omankroppan remontointiin! Enjoy while doing it :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti