torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Just Do It..



Viime vuonna eräs läheinen ystäväni innostui minun "saavutuksestani" sen verran, että hänkin halusi parantaa elämänsä (lue lisää tästä).. Mutta jostain syystä odotukseni hänen saavutuksestaan olivat korkeammat kuin olisi pitänyt. Tai en vain osannut olla realistinen koko touhuun nähden. Oli miten oli, en koskaan saanut häntä pitämään ruokapäiväkirjaa.. Enkä näin ollen saanut todellista kuvaa siitä, what was really going on. Kyllä kaveri laihtui ja ylläpiti jonkinlaista kaoottista systeemiä, joten se toimi hänellä.
Kirjoitan asiasta nyt taas, koska eilen sain paremman kohteen! Keskusteltiin laihduttamisesta ja ennen kuin tiesinkään, aloimme jo suunnittelemaan paperilla miten onnistuisimme. Hänen ensimmäinen tavoitteensa on 5kg/kk pysyvää laihdutusta. Katsotaan, katsotaan! 


Tänään oli ensimmäinen päivä ja hyvin hän on noudattanut laatimaamme liikunta-ja ruokailuohjeita. Jos tällä tahdilla jatkuu edes ensimmäisen viikonajan niin luulen, että hyvinkin lopputulos voisi olla about 7-8kg/kk :D




En tiedä miksi, mutta jostain syystä minä todella nautin haasteista ja haastavista tilanteista! Se, että saan auttaa toista ihmistä saavuttamaan tavoitteensa antaa minulle mahtavan fiiliksen - Call me crazy I dont care, but I dare to say you feel just about the same :) Kuka ei haluaisi auttaa toista laihduttamaan, tavallaan saa koe-kaniinin ja samalla varmistusta siitä, että se mikä toimi minulla varmasti toimii muillekin or whatever. Mutta yksi asia on varma painonpudotuksessa saa AINA konkreettisen tuloksen, vaikkakin se olisi hetkeellinen sellainen. So Let's do it! Itselleni lisää massaa ja toiselle vähemmän rasvaa <3


Ainoa ero, tässä on että tällä kertaa tämä ihminen on motivoitunut pudottamaan tehokkaasti GI-diettin avulla. God only knows how much I hate following diets, but this time this GI-shit makes sense :D Katsotaan mitä kaikkea minä opinkaan tämän matkan aikana. 


Päivän vihje: Tee huomisen ruoat edellisenä iltana, jopa puhdistavaa energiajuomaa voi sekoittaa illalla ja laittaa jääkaappiin odottamaan aamua! Näin vältyt ähkimästä mikä sattuu eteen.
Suunnitelma on kaiken A & O.



Itselläni kuntosalilla juokseminen on ollut A Big No-No, sen jälkeen kun satutin jalkani juoksulenkillä pari päivää sitten. Tänään kuitenkin tuntui paljon paremmalta juosta ulkona, joten ehkä jo vkl:na voisi käydä pyörähtämässä salilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti