torstaina, syyskuuta 09, 2010

Onnistunut päivä

Onnistunut päivä on sellainen päivä että ehdin käydä kävelylle ja syödä terveellisesti. Eilen oli sellainen päivä! Aamulla join lasin appelsiinitäysimehua ja lähdin pika-pika kävelylle reippaasti niin että hengästyin ihan meidän kerrostalon ympärillä :) Aina pitää hyödyntää ne keinot mitkä on mahdollisia/tarjolla  ja se aika mikä sulla on. Ehdin pari kertaa kiertää meidän taloa ja varmasti taas naapurit ajatteli etei mulla kaikki oo kotona jos kävelen talon ympäri siihen aikaan aamusta :D Samapa se, jos joku sitten joskus uskaltaa ihmetellä äänen niin varmasti kerron tästä "oma-kunton-parantamisestani".

Rehellisesti puhuen aamupala merkitsee mulle sitä että saa syödä voileipää ja kuppi teetä/kahvia. Minusta on vaikea käsittää että pitäisi pelkillä hedelmillä pärjätä koko aamun, vaikka kroppa on koko yön "paastonut" ja yleinen käsitehän laihduttamisen yhteydessä on että aamusta pitäisi syödä tukevasti ja iltaa kohti vähentää ruoat. Nooh kun olen omaksunut tämän uuden ruokavalion tulen varmasti nauramaan näitä tekstiä lukiessani, mutta siihen saakka tämä vaatii kärsivällisyyttä ja rehellisyyttä itselleen :). Se oli ihan ihmeellinen päivä, joska pärjäsin ihan hyvin ei ollut nälkää ja nukuin ilman päivällistä (lämminateriaa).

Aamupalaa:
Appelsiinitäysimehu
Omena
Nektariini

Välipalaa: (kl. 11.00)
Ruisvoileipä + kahvia

Lounas (kl.15.00)
Tummapasta kasviskastikeella
Vettä juomana

Välipala (kl.18.00)
1palaa taattelikakkua
½kuppia kahvia (piti juoda mustana, niin ei saanut enempää alas)

Iltapala (kl.20.00)
Omena, 1 näkkileipää
vettä

Tälläinen päivä ei varmasti kannata vetää jokapäivä mutta silloin tällöin on ihan hyvääkin pärjätä vähemmällä ruoalla ilman sen suurempaa päävaivaa! Itse olen tarkka ruoasta ja että päivään mahtuu 2 lämmintä ateriaa, mutta yllätyin iloisesti kun pärjäsin "pelkillä" eväillä suurimman osan päivästä. Lapsetkin söivät ihan lempiaterioitaan ettei heistä tarvinnut "verottaa" kasvavan lapsen ruokavaliota. Ruoka-ajat lapsille on kellon tarkuudella ja senkin takia yllätyin iloisesti ettei mun tehnyt mieli syödä samaanaikasesti lounasta ja päivällistä ja ihan sitä samaa ruokaa kuin heille valmistin (lihapyörykkeet + perunamuusia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti