keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Enään 6kk ja 5pvää jäljellä..ja 4kg ihannepainoon..

Tänään on ollut "parempi" päivä salilla. Vaikkakin heräsin kurkukivun kanssa aamulla, enkä sen takia voinut mennä kuntosalille heti aamusta ja aloin jo "uskoa" siihen että minäkin sain flunssan mistä kaikki puhuu, niin iltapäivän menneessä olo oli ihan hyvä. Lähdinkin salille kl. 16.00 pintaan. Aloitin juoksumatolla 20min 2.52km, ei paha! Itseasiassa 20min on pisin yhtenäinen aika juoksumatolla :) Nyt on 6kk ja 5pvä jäljellä Naisten Kymppiin. Alan hermostua itseäni, kun ajattelenkin miten hitaasti "kehityn", minulla ei vieläkään ole kestävyyttä, väsähdän 5min jälkeen :( ja loput on vain tahdonvoimalla.


Päivän treeniohjelma:
20min juoksumatolla (2.52km)
5min venyttelyä
3 x 15 x 2 vinovatsalihastreenit kahvakuulalla (8kg)
3x 15 x2 vinovatsalihastreenit kuntolaitteella (35kg)
10min värinälaitteella.
Enempää en ehtinyt tehdä tällä erää, vaikka energiaa olisi! Koska lasten jumpatunti oli ohi ja pitäisi hakea ne pois ennen kuin seuraava kids-ohjelma alkaisi isommalle ryhmälle.


Proteiinijuoma: 
½dl Fit & Smart proteiini (mansikkamaku)
2dl Kevyt maito
Todella nopea palauttumisjuoma ja aivan ihana maku, jatkossa tilaan vain mansikkaa, kun rasvattoman maidon sijasta sekoittaa kevytmaitoa käsivatkaimella/tehosekoittimella, niin maku muistuttaa kermajäätelöä :D Pitäisköhän tehä lisää :) Tätä proteiiniajuomaa voi sekoittaa itselleen myös ennen salille menoa, heti aamulla tai ihan välipalaksi :).

 
Muuten aamulla katsoin pitkästä aikaa painoni ja nyt on enää 4kg ihanne painoon eli siis minun ihannepainoon, Jeej :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti