perjantaina, marraskuuta 05, 2010

Aurinkoinen päivä.. :)

Tällä viikolla olen ollut vähän kiireinen ja aika juoksee todella nopeasti. Huomasin nyt, että vaikka minun treenikamat ovat useamman kerran olleet pakattu treenikassiin niin en siltikään ole ehtinyt salille asti. Maanantaina ja tänään perjantaina ehdin käydä salilla, onneksi sentään :) Keskiviikkona kävin maastojuoksussa, tosin se ei ollut mitenkään rohkaistavaa. Huomasin etten todellakaan pysty juoksemaan kunnolla ulkona. Ajattelin maastojuoksun aikana, että olisi kivaa ostaa sykkemittarin. Kotiin tultuani selailin nettiä..noihan on todella hintavia..ja hiukan monimutkaisia..help! 

Pitäisi varmaan jossain vaiheessa hankkia lisää varusteita tähän uutteen harrastukseen. Kengistä voisi aloittaa, tähän asti en ole onnistunut ostamaan "hyviä" urheilukenkiä. Vanhat lenkarit haluaisisivat mielellään vetäyttyä jo eläkkeeseen, mutta en löydä tilalle uusia. Salikengiin olen sentään tyytyväinen :)

Tänään aurinko paistaa vaikka marraskuussa jo elätään. Tuleekohan lämmin talvi? Se olisi Super-ihanaa! :) Eilen illalla sekoitin valmiiksi energiajuoman, jotta voisin säästää aikaa aamusta. Aamulla ei tarvinnut stressata oman "aamupalan" suhteen, vaan heti kun laitoin lapset tarhakuntoon, join itse puhdistavan energiajuoman, mikä odotti valmiina jääkaapissa. Treenikassi mukana lähdin tarhasta suoraan salille yhdeksäksi. Vaikkakin söin viimeksi eilen kl.21.00 niin pärjäsin lasillisella energiajuomalla treeneihin ja takaisin kotiin ja olihan minulla pullo vettä mukana. Söin tavallisen aamupalan tavalliseen aikaan kl.11.00  :)

Iltapäivällä käyttiin Ikeassa ja taas muutama turha tavara lähti kotiin mukaan. Vaikka miten paljon toistaa itselleen, ettei ole hakemassa mitään turhaa sieltä ja tietää tarkalleen mitä tarvitsee, niin silti AINA jotain ylimääräistä löyttää :)
Tällä kertaa osa heräteostoksista kyllä jäi sinne, kun päättäminen oli niin vaikea, sillä näin siellä todella hienoja lamppuja, mutta en osanut päättää mihin seinään ne tulisi.

Seinälamput

Lähikuva seinä lampuista

Eikö olekin hieno, en tosin uskaltaisi omaan kotiini raahata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti