maanantaina, marraskuuta 08, 2010

Uudessa kuntosalissa/ni

Eilen kävin ensimmäistä kertaa treenaamassa uudessa kuntosalissa(ni), se on VIHDOINKIN avattu! Kaikki kuntosalinlaitteet ovat viimeistä mallia, Jippii..olen odottanut tätä hetkeä heinäkuusta asti. Kuntosalinlaitteet vaikuttavat jotenkin monimutkaselta, koska salilla ilmoitettiin, että avainkoulutus järjestetään viikolla 45 ja kannattaa osallistua siihen ennen kuin varaa itselleen personaltreenarilta ajan. Menin pukukoppiin ihmetellen kuinka vaikeata se voisi olla. Pukuhuone on siistin kokoinen, mutta olen erittäin pettynyt suihkuun..siellä on "armeija"tyylinen...pieneen tilaan on ahdattu 4-suihkua ja kaikki "at your face" :(  Toivottavasti tarpeeksi moni valittaa tästä, että sinne hommataan suihkuverhot!
Ryhmäjumppasalit on tarpeeksi isot, toinen ei ole vielä ihan valmis. Kuntosali puoli näyttää tuskasen pieneltä, tuntuu että pieneen tilaan on ahdattu todella suuria kuntolaiteitta. Mutta kun on ollut siellä jonkin aikaan ja silmä on tottunut siihen tilaan, niin ei se niin pieni ole. All in all ihan jees, että kuntosali on up and running :)))

Avaimenkäyttö ei ollut niin vaativaa kuin miltä se alussa kuulosti, ei se ole sen ihmeellisempää kuin älykortinkäyttöä busseissa. Tämä avaimenkäyttö vaatii vain lukutaitoa, that is all ja on todella kätevää, eipä enään tarvitse muistaa mitä harjoituksia teki viimeksi, kortti tekee sen puolestasi :)

Auringonlasku meidän parvekkeelta :)

Illalliseksi söin entsyymi rikkaan aterian: pun.kaali, porkkanaa, tomattia, kurkkua, pun.paprikaa. Pilko kaikki yllämainitut ainekset ja huuhtele. Keitä vettä ja "upota" pilkottu pun.kaali 1min. Laita kaikki syvään astiaan ja kaada päällä salaattikastiketta. Nauti! :)

Salaattikastikke:
2rkl Oliiviöljyä
1 raastettu valkosipuli
½tl merisuolaa
½tl must.pippuria
½ sitruunanmehu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti