sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

hapan-päivä

Tänään olen ollut laiskalla päällä, en oikein jaksanut innostua mistään liikunnasta taika "oikein" syömisestä. Jo aamulla söin mysliä hedelmien sijasta, lounnaalla söin ranskalaisia, välipalaksi söin kakkua ja päivälliseksi pizzaa tuplajuustolla. Tänään elimistöni on saanut olla enemmän hapan kuin emäksinen ja näitä päiviä on vain pakko olla, jotta jaksaa paremmin "innostua" terveellisestä ruokavaliosta enemmän.

Mikä tulee liikumiseen niin päätin heti aamulla lähteä shoppaileen lasten kanssa salin sijasta ja hyvinhän se onnistui. Liikuntaakin saattoi tulla siinä samalla kun pyöryttiin ostarilla, ei mikään powerwalkia, mutta silti...seli seli.
Nyt treenilaukku on pakattu aamua varten ja puhdistavan energiajuoman ainekset pesty,pilkottu ja ovat valmiina sekoittamista varten jääkaapissa. Niin aamulla ei tarvitse kuluttaa turhaa aikaa, vaan voi ottaa kaikki ainekset pakastepussista laittaa tehosekoittimeen ja tadaa :).

Aika menee todella nopeasti, nyt on enään 6kk ja 3vko:a jäljellä naisten kymppiin, enkä ole vielä juoksu kunnossa. Mitä ihmettä teen, kestävyyttä ja kärsivällisyyttä minulla vain ei ole tarpeeksi. Päätäväisyyttä niidenkin edestä kyllä löytyy, ehkä päätäväisyydellä pääsen maalin asti? You never know :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti