maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Maanantaitreenit ja energiajuomaa :)

Aloitin päiväni energiajuomalla, ihan itse tekemäni :) Yritin aijemmin kesällä googlata tuloksetta energiajuoman ohjetta, mutta päätin "keksiä" itse oma-makuuni sopivan energiajuoman. Energiajuomaa sekoitaessa on hyvä selvittää mitä vitamiineja/mineraaleja/kivennäisainetta kukin käyttämäsi hedelmä/marjat/kasvikset/vihannekset sisältävät ja voit sekoita mieleesi mukaan. Muista vaihtelu virkistää :) Itse käytän marja-hedelmäsekoitusta, silloin myös lapset voivat juoda ja on yksi tapa saada heidätkin innostumaan terveellisemmästä ruokavaliosta. Usein annan heidän auttaa valitsemaan ja mittaamaan ainekset tehosekoittimeen. On vähän vaikeampaa saada heidät juomaan kasvis-vihannes energiajuomaa, mutta auttavat mielellään :). Tänään nautin "makean" energiajuoman, johon lisäsin lucuma-jauhetta (voi ostaa luontaistuote kaupasta ) todella vitamiinirikas. Paremalla ajalla kirjoitan lucumasta lisää tietoa.


Nautittuani energiajuoman lähdin salille vetämään ylävartalo kuntoon. Nyt yritän tehdä harjoutukset sarjoina. Alussa aina lämmitän crosstrainilla n.10min, sitten vatsalihasleitteella 25x3 kummallakin puolella, rintakehä laitteella (edestä taakse ja päinvastoin) 25x3 + toisella laiteella jolla on sama tarkoitus, (mutta tehdään ylhäältä alas) 25 x 2 ja lopuksi 10min vibra-koneella niin että kaikki lihakset saa vähän ravistelua :D Oli todella hyvät aamu-treenit ja olo on kevyt :)
P.S. Kunhan olen oppinut sali-laitteiden nimet niin varmasti saa tästä textistä enemmän irti, siihen asti...kärsivällisyyttä, Kiitos =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti