maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Kehonhuolto - autonhuolto

Yleensä miehet pitävät parempaa huolta autostaan kuin kropastaan (yleistäminen ei ole hyvä! nyt joudun kuitenkin tässä tapauksessa tekemään poikeukksen).  Ja nyt jokainen auton omistaja kysyy itseltäsi huolehditko kroppastasi yhtä hyvin kuin autostasi? Mieti nyt tarkkaan, esim. öljyä vaihtaessasi ethän laittaisi öljyä bensatankiin tai vesitankiin vaan sinne mihin se kuuluu. Samalla tavalla kannattaisi ajatella sitä mitä laitat suuhusi! Se että syö terveellisesti ei todellakaan tarkoita, että pitäisi luopua kaikista herkuista, vaan ihan sitä että todella mietii mitä laittaa suuhunsa piste!


Anyways minun autoni päätti, että on aika hankkia vaihtaa pakoputki. Onneksi kuntosalin alakerrasta löytyi Paimolan autokorjaamo (Hitsaajankatu 10, ) pakoputken vaihto onnistui nopeasti, sillä välin kun olin salilla treenaamassa! Nuoret yrittäjät ovat todella mukavia, joustavia, ystävällisiä ja heitä on kehuttu rehelliseksi huoltomiehiksi :) Itse en tunne heitä, mutta asiakkaana kai tämäkin seikka selviää ajan kanssa. Olen (nais)autoilija, joka hermostuu todella herkästi autokorjaamoissa - tarvitsen luotettavan autokorjaamon, ettei aina tarvitse hiostaa veljiäni mukaan :). En ole "riippuvaista-tyyppiä" ja auton-huoltaaminen tekee minut aina epävarmaksi. Toivottavasti sille asialle on nyt tullut loppu, toki otan veljeni mukaan tähänkin korjaamon..edes kerran, siinä mielessä, että hän vahvistaa minun löyttänen hyvän korjaamon tietenkin ;). Tämä autokorjaamo on ollut vasta viikon auki!


Olen merkkihuoltanut tätä autoa, kun sillä oli ajettu 3000km, 6000km ja nyt harkitsen jos vaikka vaihtaisisin toiseen - uudempaan autoon, ennen kuin on ajettu yli 10 000km, että saan hyvän vaihtohinnan autolle  ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti