perjantaina, lokakuuta 15, 2010

Mahtava viikko!

Tällä viikolla olen käynyt salilla ja treenanut maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina! Odotan edelleenkin yhteydenottoa personaltreinerilta - saattaa olla etteivät edes ota yhteyttä, sillä olen vain väliaikaisesti tällä salilla, (minun "oikea" kuntosalini avataan tämän kuukauden aikana ja siksi aikaan kun avataan tarjotiin mahdollisuutta treenata samanketjun eri pisteessä). Epäilykseni vahvistaa se fakta asia, että tiedustelin personaltrainerin perään kohta kaksi viikkoa sitten, silloin olin "seuraava" henkilö johon otettaisiin yhteyttä - kestääkö se näin kauan?


Anyways keskiviikona salilla oli ohjaaja "pyörimässä" ja pyysin häneltä vähän "ohjausta", kerroin haluavani treenata VAIN sivu-vatsalihakset. Hänellä oli todella hyviä, yksinkertaisia ehdotuksia. Yritän löyttää jostain videon näistä liikkeistä. Mutta yksi on että seisoo selkä suorassa ottaa käsipaino toiseen käteen ja toiseen laittaa niskan taakse (ilman käsipainoa) ja annetaan painon viedä kättä alaspäin reitä pitkin ja ylävartalo seuraa ilman että alavartaloa liikahtaa. Tätä tehdään molemmin puolin 12 x 3. Itse tein 15 x 3. Tällä viikolla kesittyin ylävartalon treenaamiseen ja on vähän vaikeaa kirjoittaa kun ei voi näyttää mitä laitetta tarkoittaa (pakko löyttää kuvia tai video tai sitten itse saan ottaa kuvia..).


Nyt kun käyn salilla useammin, jää helposti tuo ruokaohjeiden manipuloiminen vähemmälle. Nyt keksin hyvän iltapala salaatin, mikä on täynnä mm. enzyymejä ja vitamiineja.


* 1 dl kukkakaalia
* pala kurkkua
* 1 tomaattia
* 1 omenaa
*(lime mehu)
Huuhtele ja pilko kaikki ainekset pieniksi, purista limemehua niite päällä ja eikun syömään se on herkkua! Lisäksi se on terveellinen tapa viettää iltaansa. Jos tämä tuntuu liian kevyeltä eikä tule täyteläiseksi niin voi  laittaa pari näkkileipää myös itselleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti