keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Laihdu 200g/päivä ilman liikuntaa ja ihmepilleria

Kuulostaako hyvältä? jopa liian hyvältä? Nooh se on totta ja näinkin helppoa se on kuin miltä se kuulostaa! Haluat laihtua, mutta et tiedä mistä aloittaa? Aloita tästä! Yleensä kaikki laihdutusmenetelmät kuulostavat monimutkaisilta tai vaativilta? Olet oikeassa, jos laihdutusmenetelmään ei liitty pilleri niin yleensä ihmisellä on tapana kokea se vaikeana saavutettavaksi. Anyways like I like to say - if there is a will there is a way. Niinpä minun "laihdutusmenetelmäni" on sellainen, että päivän mittaa  saa syödä suurin piirtein mitä haluaa, kunhan juo lasi vettä ennen ruokailua ja kl.18.30 on viimeinen "syömiskerta" Ja tämä on tärkein osa! Jos kuitenkin tekee mieli jotain, voi veden lisäksi nauttia esim. pähkinöitä, jos on allerginen niin voi syödä yhden omenan/porkkanan + noin 30min kävelyä joka toinen päivä. That is it People! Me kokeiltiin parin ystävättären kanssa 5päiväksi.

1. Neitti X:
Käy koulua, koulun jälkeen riippuen energiamäärästään kävi 5päivän aikana 3kertaa 30min-60min kävelylle. Hän valvoo mielellään kl.0.00 asti melkein päivittäin, minkä takia hän alussa hermoilikin - kuinka hän voisi lopettaa syömiset jo kl.18.30. Mutta hyvin on 5päivän aikana pystynyt sitouttumaan tähän "projectiin". Hän nautti paljon vettä ja pähkinöitä. Hän ei meinaa jatkaa näin jatkossa, mutta mielellään aina silloin tällöin voisi kokeilla esim. kun haluaa mahtua koota pienempään vaateisiin. Miksi? Koska neitti onnistui tiputtamaan painostaan 1250g = 1kg ja 250g, mikä tekee 250g/vuorokaudessa - ei paha :)

2. Rouva Y:
Käy töissä. Töiden lisäksi ei ollut mitenkään innostunut liikunnallisesta elämästä. Mutta sen sijaan hän söi 5päivän aikana enemmän vihanneksia ja kasviksia, pitäyttyi lihasta ja joi vettä ennen ruokailua. Hänkin söi kl.18.30 jälkeen vain pähkinöitä ja joi vettä (pari kertaa jopa mandariinia) ja hän onnistui tiputtamaan painostaan 1kg ja noin 50g. Ei paha! Tämä rouva innostui niin paljon, että lupaa jatkossakin kerran kuukaudessa elää näin. Ja minä todellakin toivon että hän innostuisi liikunnasta. God knows she needs to get her ass to the gym! :).

3. Rouva Somaalina:
Äitiyslomalla, eli joka paikan höylä tällä hetkellä (jotenkin kun ei ole työvuoroja innostuu suunnittelemaan elämänsä streessaavammaksi kuin töissä olleessa). Anyways tämä rouva piti lepoa kuntosalista pe-ma(4päivää) ja tiistaina ehdin vetää noin 35min. Söin normaalisti aamusta iltaan n. kl.18.30 asti, minkä jälkeen söin ainoastaan esipaahdettuja pähkinötä ja join runsaasti vettä. Itselläni tippui painoa vähän enemmän kuin muilla, 1550g eli vähän enemmän kuin 1,5kg. Tämä tekee 310g/vuorokaudessa. Johtunee nykyisestä elämäntavastani :)

Nyt on sinun vuorosi, kokeile ja kerro miten paljon painostasi jouduit luopumaan/onnistuit tiputtamaan, either way tämä toimii. Jopa silloin kun ei tee yhtään liikuntaa (mutta syö enemmän kasviksia ja vihanneksia) laihtuu silti noin 200g/vuorokaudessa. Tätä kannattaa kokeila - et menetä mitään toivottua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti