lauantaina, tammikuuta 01, 2011

Arvonta - alkaneen vuoden kunniaksi ;)

Unelmia, terveyttä ja valon kristallihetkiä vuodelle 2011! Nyt on uuden vuodenlupauksetkin tehty ja innolla odotetaan mitä vuosi tuo tulleessaan. Toivottavasti tämä vuosi tuo tulleessaan terveyttä, toivottuja kiloja ja rakkautta ♥

Nyt olisi siis vuorossa Arvonta! Näin alkaneen vuoden kunniaksi, arvon teidän lukijoiden kesken muutaman lahjakortin! Lahjakortit ovat Ladyline Hakaniemen kuntosaliin (Helsinki). Sillä saat aivan ilmaiseksi 10 kuntoilukertaa salilla oman aikataulusi mukaan! Nyt lomien jälkeen, on ihanaa kun voi kuntoilla nauttien siitä ja antaa rasvalle kyytiä :) Ladyline on tosiaankin enemmän kuin kuntosali ja vain naisille. Siellä on salin lisäksi: ohjattuja tunteja, henkilökohtaista valmennusta ja paljon muuta. Treenien päätteksi voi mennä hierontatuoliin rentoutumaan tai infrapuna-saunaan or why not both?



Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ihan mitä tahansa, anonyymit keksikää itsellenne nimimerkki! Ilmoitan voittajan nimimerkin erillisessä postauksessa. Sain lahjakortit ilman mitään sitoumuksia, joten lahjakortti ei sido sinua mihinkään! Itselläni on jo jäsenyys, niinpä ajattelin että tekin haluaisitte hemotteluhetken kuntosalilla ;)

Bloggaajilla on mahdollisuus tuplaukseen - eli jos linkität arvonnan blogissasi ja ilmoitat kommentissasi siitä, SAAT kaksi arpalipuketta :)

Arvonta-aika on la 1.1.2011 - pe 7.1.2011 kl. 23:59. Onnea arvontaan!

8 kommenttia:

  1. Hei miten luodaan nimimerkki??? Oon ihan uuno näissä blogijutuissa mut haluaisin osallistua arvontaan :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: googletilin voit luoda tästä: https://www.google.com/accounts/NewAccount?continue=http://www.google.fi/&hl=fi

    tai voit yksinkertaisesti osallistua anonyymina esim. "osallistun, T: Somaalina" :)

    VastaaPoista
  3. No sittenpä osallistun tähän arvontaan kaikista yksinkertaisimmalla tavalla, eli tähän suoraan kirjoittamalla :)

    T: nimimerkki "Ihan-Uuno-Blogeissa" :DD

    VastaaPoista
  4. Asc wr wb
    InshAllah,minakin osallistun :)
    T.Muslimah105015

    VastaaPoista
  5. Hei ! Tuo arvontahan kuulostaa aivan mahtavalta ! Haluan ehdottomasti osallistua :)

    - Tara :)

    VastaaPoista
  6. Moi, olen aloittelemassa uutta aktiivisempaa vuotta ja löysin googlailemalla blogisi - aion vierailla toistekin, vaikuttaa kiinnostavalta ja kannustavalta! En tietenkään malta olla osallistumatta arvontaan myös, uuden kuntosalin kokeileminen antaisi varmasti lisää motivaatiota reippaampaan elämään!

    VastaaPoista
  7. Calimero: Moi sullekin ja ihanaa että olet aloittamassa aktiivisempaa vuotta - tsemppiä! Tervetuloa remmiin ja onnea arvontaan! :)

    VastaaPoista