keskiviikkona, tammikuuta 19, 2011

Spinning...OMG!

Hyvä luoja, että minun sattuu! Tänään osallistuin sitten spinningiin, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen (toinen kerta koko elämäni aikana). Muistaakseni osallistuin ihan ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Ruotsissa ja se oli ihan hullua verrattuna tähän. Sen kerran jälkeen tosiaankin siellä Ruotsissa, en ole uskaltanut uusia sitä kokemusta. Mutta tänään oli pakko kokeilla, sillä myöhästyin Zumbasta 3min, ja tiskillä oleva ohjaaja sanoi, ettei mielellään häiritä jo alkanutta tunttia. Se otti päähän, sillä olen tehnyt paljon työtä sen eteen että voisin osallistua Zumbaan. Ei ole helppoa aina järjestellä asioita, kun on kolme lasta alle 5v. Tuossa tunnetilassa sitten lähdin "rankaisemaan" pahaa mieltäni ja mikä parempi rangaistus kuin spinning.
Sillä sitä se tosiaankin on minusta - rangaistukselta!
Vaikkakin tämän päivän spinning tunti ei ollut niin sairaan raskasta kuin uskoin, niin silti minun sattuu! Tunnilla se tuntui kevyeltä ja väänsin lisää vastusta pyörään koko ajan, mutta jälkeenpäin jalat tärisi niin paljon. Join heti Fit and Smart energiajuoman, mikä on palauttavajuoma - taisin menettää toivoni senkin suhteen, sillä tärinä ei meinannu loppua vaikka join koko pullon yhdeltä istumalta. Spinningin jälkeen menin RVP (reissi, vatsa, pakara), siinä oli sama ohjaaja kuin spinningissä ja sen ohjelma-rvp:stä eroaa totaallisesti siitä RVP:ä mitä kävin tässä aijemmin. God forbit, jos ohjaaja olettaa, että treenaisin vielä lisää jo kipeyttyneitä reissiä, sillä se aloitti kyyky harjoituksilla. Jouduin keskeyttämään ja menin salin puolelle tekemään yläkroppaa. Nyt on tasapuolisesti tehty kaikki osa-alueet :)

Kuva
Ajatelkaa nyt jotkut kulkevat tuollainen päivä päällä...so not me! :).
Kuva

2 kommenttia:

  1. Huh - tekstisi sai aikaan sen, että taidan itsekin lähteä kokeilemaan spinningiä useamman vuoden tauon jälkeen, haluaisin oikein armottoman ja rankan treenin... Ja reisilihakseni voisivat olla paremmassakin kunnossa.

    VastaaPoista
  2. Calimero, hyvä että minusta on "motivoimaan" ihmisiä, vaikkakin niin julmaan tekoon kuin spinningiin :).

    VastaaPoista