perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Samsung Is the one and only for me :)

Samsung Galaxy S on löytänyt uuden kodin kohta kaksi viikkoa sitten. Samsung pääsi hyvään, rakastavan, isoon perheeseen! Vaikkakin perhe on iso, sillä on vain yksi lämmin sydämminen käyttäjä ja muuttama pomputtelijaa ;) I'm soooooooooooooooo in love with my new cellphone, kännykäni on aivan ihana! Samsung Galaxy S is the one for me :) Tämä kännykkä on aivan Huippu, tietty kunhan olen oppinut käyttämään ja hyödyntämään sitä oikealla maximaalisella tavalla :D
"Samsung Galaxy S -kosketusnäyttöpuhelimessa on kaikkea mitä voi toivoa. Esimerkiksi erittäin suuri, neljän tuuman SUPER AMOLED -näyttö, joka sopii erinomaisesti Internet-palvelujen käyttöön, pelien pelaamiseen sekä elokuvien ja valokuvien katseluun. Lisäksi puhelimessa on Android 2.2 -käyttöjärjestelmä, Bluetooth 3.0, todella tehokas prosessori ja innovatiivinen Samsung Social Hub -palvelu, jossa kaikki yhteydenpitokanavat ystäviin on koottu yhteen paikkaan. Olet jatkuvasti selvillä kaveripiirisi kuulumisista, sillä heidän sähköposti- ja chat-viestinsä sekä esimerkiksi Facebookin statuspäivitykset päivittyvät suoraan matkapuhelimesi näytölle." Samsung.




Tämä on juuri sellainen kuin halusin puhelimen olevan ja niin paljon enemmän! Aivan rahansa arvoinen :) Onneksi on Saunalahti, sillä sain sen edullisesti kertamaksuna heidän liitymänsä kautta eikä tarvinnut maksaa niin paljon. Tämä on kuin pieni tietokone :) Onko kenelläkään kokemusta tästä puhelimes, auttakaa ihmeessä käyttämään tätä..siis neuvokaa esim. mitä ohjelmia helpottaa sen käyttöä. Kun vain miettii kaikkia päivityksiä mitä tähän voisi ottaa on vaikea päättää mistä aloittaa!

Anyone who knows how to operate Samsung Galaxy S wanna help me out? Please feel free to guide me to use this phone on a maximal way...everyway of using it I wanna know how! Ofcourse lets start with the free softwares first :)

2 kommenttia:

  1. Moi, mulla ei oo tuota, mutta oon kuullut että se oisi parempi kuin tuo Iphone:a. Sulla näyttää jo olevan www.samsung.com ossu kehissä, sinne vain lukemaan ohjeistukset. Eipäs laiskotella, lue nii osaat käyttää :D

    VastaaPoista