lauantaina, tammikuuta 08, 2011

I feel like a winner..

..Koska voitin omaa laiskuutteni! Tänään kohtasin kaikki ne mahdolliset esteet mihin voi törmätä ja mitkä estävät lähtemästä salille tai ainakin vaikeuttavat. To begin with menin nukkumaan eilen vasta 1.30 ja heräsin yöllä pari kertaa vauvan takia. Aamulla kun nousin sängystä, pystyin hädintuskin pystyssä ja teki mieli jatkaa nukkumista, etenkin kun vauvakin nukahti takaisin. Mutta nousin ja hoidin kaksosten aamupuuhat, söin aamupalan + ISO kuppia kahvia. Soitin treeni kaverille joka lupasi eilen treenata kanssani tänään ja hän ilmoitti että on liian väsynyt zumbaamaan heti aamusta. Puin äkkiä, treenikassi matkaan ja lähin pysäkille (juoksin melkein koko matkan ja silti missasin bussin). Kävelin mootoritielle asti ja otin eri bussia kuin tavallisesti. Koska on lauantai - bussit menevät harvemmin ja jos olisin odottanut seuraavaa "omaa bussiani", niin myöhästyisisin Zumbasta ja se vasta masentavaa olisi! Anyways I made it! I was on time at the gym, vaikkakin jouduin kävelemään lumisenpolun läpi :)

Zumban jälkeen menin kuntosalin puolelle ja siellähän oli mies-ohjaaja, menin tiskiin "avauttumaan" asiasta. After all I went through to get my ass to the gym this morning and this is how I'm treated? No freaking way! Älkää nyt ymmärtäkö minua väärin, ostin jäsenyyttä ladylinella juuri sen takia että se on Ainoastaan NAISILLE! Jos haluan treenata miesten parissa, menisin kuntokellariin (10-20e/kk) trust me! Enkä maksaisi pienen omaisuuden jäsenyydestä! Naisohjaaja, joka oli tiskillä oli niin mukava ja niin pahoillaan asiasta, että minusta tuli heti nöyrä. Tokihan minä selvensin miksi menen sinne ylipäätänsä, ei luxus-salia ihailemaan vaan nimenomaan että siellä saa olla oma itsensä muiden naisten joukossa, ihan rentofiilis eikä koskaan tarte miettiä "puku-koodia". Kuinka "rennosti" saan pukeuttua salilla on minulle erittäin tärkeä asia! Nyt kerran kahdessa kuukaudessa pitäisi pitää lauantait kuntosali vapaana, sellainen aikataulu näyttää mies ohjaajalla olevan, että se käy kerran kahdessa kuukaudessa. I can live with that ;) Miesohjaaja kuitenkin poistui kuntosalin puolelta hetkeksi, jolloin ehdin vetää ylävartalon ja läksin "rentouttumaan sohvalle kuuman teen kanssa :D
Loppujen lopuksi, tänään oli erittäin onnistunut päivä, kunnon kohotukseni kannalta! What did I learn from today is that I'm obviously never as tired as my brains says, but as tired as my body says! Because after getting back home I felt great ja siivosin asunnon; imuroin ja pesin lattiat. Jeej hyvä minä! Nyt vain särkee kaikki lihakset, tänään sentään oli kolmas päivä peräkana salilla. Huomenna mos.def. am gonna have my day-off-gym :)


Miten teidän päivä meni? voimia ja jaksamista paremman kunnon saavuttamiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti